H ελληνική κολύμβηση έσπασε κάθε δικό της ρεκόρ σε επίπεδο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την κατάκτηση 17 μεταλλίων και τη 2η θέση στον πίνακα μεταλλίων, με τους πρωταθλητές της Team Herbalife να κερδίζουν επάξια τα 7 από αυτά.

Ο απολογισμός περιλαμβάνει 3 μετάλλια από τον Στέργιο Μπίλα και συγκεκριμένα 1 χρυσό στα 50μ πεταλούδα – κερδίζοντας με τις εξαιρετικές του επιδόσεις τη θέση του Πρωταθλητή Ευρώπης, 1 ασημένιο στα 50μ ελεύθερο και 1 χάλκινο στη σκυταλοδρομία των 4Χ100μ ελεύθερο, 3 μετάλλια από τον Δημήτρη Μάρκο με 2 ασημένια στα 800μ και 400μ ελεύθερο και 1 χάλκινο στη σκυταλοδρομία των 4Χ200 ελεύθερο και 1 ακόμη ασημένιο μετάλλιο από τον Απόστολο Σίσκο στα 200μ ύπτιο.

H Herbalife με τη σειρά Herbalife24 είναι «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Παράλληλα, ανήκει και επίσημα στην οικογένεια των υποστηρικτών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ως επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, ενώ προσφέρει διατροφική υποστήριξη και στους αθλητές της ΚΟΕ.