Εάν είστε μελαχρινές και θέλετε να δώσετε ένα μοδάτο twist στο χρώμα των μαλλιών σας, το strawberry brown είναι μια πολύ ωραία ιδέα. Είναι εύκολο να το αλλάξετε αργότερα εάν θελήσετε κάτι διαφορετικό, ενώ επιλέγοντάς το θα κάνετε μια τολμηρή δήλωση με τα μαλλιά σας.

Τι είναι τα strawberry brown μαλλιά

Το strawberry brown ονομάστηκε έτσι γιατί συνδυάζει το κόκκινο της φράουλας με το καστανό. Σκεφτείτε το σαν το χρωματικό combo που βλέπετε να δημιουργείται όταν βουτάτε τις φράουλες στη σοκολάτα. «Ενώ κυρίως κλίνει προς ένα κοκκινωπό-καφέ αποτέλεσμα, η ακριβής απόχρωση του strawberry brown μπορεί να ποικίλλει από γυναίκα σε γυναίκα, οπότε θα τη δείτε άλλοτε πιο ανοιχτόχρωμη -άλλωστε υπάρχουν και πιο ανοιχτόχρωμες φράουλες- και άλλοτε πιο σκούρα, δηλαδή σε αρκετά σκουρόχρωμα καστανά μαλλιά με διακριτικούς κόκκινους τόνους.» προσθέτει ο celebrity hairstylist και ambassador του Glaze, Jack Luckhurst.

Πρόκειται για μια ευέλικτη απόχρωση, οπότε μπορείτε να την προσαρμόσετε όπως εσείς θέλετε με βάση τον τόνο της επιδερμίδας σας -δηλαδή να κάνετε πιο ανοιχτό strawberry brown ή πιο σκούρο όπως θα δείτε και παρακάτω-, για να αποκτήσετε το ιδανικό για εσάς χρώμα. Συμβουλευθείτε τον κομμωτή σας, ώστε να σας κατευθύνει σχετικά με το τι σας ταιριάζει.

Ιδέες για έμπνευση

Σκούρο strawberry brown

Εάν έχετε σκούρα καστανά μαλλιά, ζητήστε από τον κομμωτή σας να εντάξει το strawberry brown στο χρώμα της βάσης σας. Θα φωτίσει αμέσως το πρόσωπό σας και θα χαρίσει μια μοδάτη πινελιά στην εμφάνισή σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salon VeVo (@salonvevo)

Λαμπερό strawberry brown

Για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα και για να δώσετε διάσταση στα μαλλιά σας, τσεκάρετε αυτό το χρώμα. Οι θερμοί κόκκινοι τόνοι δημιουργούν ένα strawberry glazed εφέ που είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.

Balayage

Ξεχάστε το κλασικό balayage με τους ξανθούς τόνους. Κρατήστε τις ρίζες σας σκούρες και ζητήστε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει ένα strawberry brown μπαλαγιάζ που θα δώσει μια πιο funky νότα στα μαλλιά σας.

Ανταύγειες

Εάν είστε πιο τολμηρές, δοκιμάστε να κάνετε μερικές ανταύγειες στο ροζ της φράουλας πάνω στα καστανά μαλλιά σας. Ιδανική επιλογή για εσάς που έχετε λεπτή τρίχα και λίγα μαλλιά, αφού θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως είναι πιο πυκνά.

Χάλκινο strawberry brown

Εάν θέλετε να πάτε προς το χάλκινο, το παρακάτω αποτέλεσμα θα σας πείσει. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να βάψει τα μαλλιά σας σε έναν πιο χάλκινο-ροζ τόνο και αποκτήστε αμέσως το πιο in χρώμα μαλλιών για τη φετινή σεζόν.