Το κίτρινο του βουτύρου -aka butter yellow- καθιερώθηκε ως το πιο φρέσκο και μοδάτο χρώμα για τη φετινή άνοιξη και καλοκαίρι. Το είδαμε στα shows μεγάλων οίκων μόδας αλλά το λάτρεψαν και πολλά it girls -την αρχή έκανε η Selena Gomez κι έπειτα ακολούθησαν και άλλες celebrities όπως οι Leonie Hanne, Sofia Richie Grainge, Beyonce και Sabrina Carpenter.

Δεν θα το δείτε, όμως, μόνο στα μονοχρωματικά μανικιούρ, αλλά να παίρνει και τη θέση της λευκής γραμμής στο γαλλικό και να αποκτά λαμπερό φινίρισμα, πρωταγωνιστώντας σε ένα ακόμα nail trend: το butter glazed γαλλικό.

Τι είναι το butter glazed γαλλικό;

Το butter glazed γαλλικό συνδυάζει τέλεια 3 viral τάσεις στα νύχια αυτήν τη στιγμή: τη butter yellow απόχρωση, το γαλλικό μανικιούρ και το chrome φινίρισμα.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, το κίτρινο του βουτύρου παίρνει τη θέση του λευκού χρώματος στη χαρακτηριστική γραμμή του γαλλικού, ενώ από πάνω έρχεται η σκόνη chrome για να δώσει αυτό το λαμπερό, «γλασαρισμένο» φινίρισμα στα νύχια, που πρώτη έκανε τάση η Hailey Bieber.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως κομψό, ενώ το butter yellow χρώμα δίνει ένα χαριτωμένο κι ευχάριστο twist στο κλασικό γαλλικό.

H τάση του butter glazed γαλλικού μπορεί να γίνει σε κάθε μήκος και σχήμα νυχιών, οπότε είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα.

Το συγκεκριμένο στιλ είναι ευέλικτο, οπότε μπορείτε να το φέρετε στα μέτρα σας ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ και γούστο.

Πώς θα το πετύχετε μόνες σας

Αρχικά, λιμάρετε τα νύχια σας για να τους δώσετε το σχήμα και το μήκος που θέλετε.

Στη συνέχεια, καθαρίστε τα καλά και απλώστε ένα διάφανο base coat, για να φτιάξετε τη βάση σας.

Μόλις στεγνώσει, δημιουργήστε τη γραμμή του γαλλικού με ένα βερνίκι σε butter yellow απόχρωση και περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν -μπορείτε να εφαρμόσετε μία ή δύο στρώσεις ανάλογα με το πόσο έντονο ή όχι θέλετε να είναι το αποτέλεσμα του χρώματος της γραμμής.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε από πάνω μια σκόνη chrome για λάμψη και «κλειδώστε» το mani σας με ένα λαμπερό top coat.

Εάν χρειάζεστε έμπνευση, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω στιλ butter glazed γαλλικού, κι επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο: