Ομελέτα με φέτα και λιαστή ντομάτα
Ένα εύκολο και γρήγορο γεύμα.
ΜΕΡΙΔΕΣ1
ΘΕΡΜΙΔΕΣ266
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ10 λεπτά
Υλικά
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
- 4 λιαστές ντομάτες, χοντροκομμένες
- 25 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- Σπανάκι ή ανάμεικτα φύλλα σαλάτας, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μικρό τηγάνι, προσθέστε τα αυγά και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας τα αυγά με ένα πιρούνι καθώς πήζουν.
Βήμα 2ο
Όταν τα αυγά είναι ακόμα ελαφρώς ρευστά στη μέση, ρίξτε τις ντομάτες, τη φέτα και λίγο σπανάκι, αν θέλετε και διπλώστε την ομελέτα στη μέση.
Βήμα 3ο
Μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμα πριν τη μεταφέρετε σε ένα πιάτο. Σερβίρετε μαζί με σαλάτα με ανάμεικτα φύλλα.