Πίτσα με αυγό και ρόκα
Η αγαπημένη μας πίτσα στην σπιτική και πιο υγιεινή εκδοχή της.
ΜΕΡΙΔΕΣ2
ΘΕΡΜΙΔΕΣ327
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ30 λεπτά
Υλικά
- 2 wraps
- Λίγο ελαιόλαδο
- 1 ψητή κόκκινη πιπεριά
- 2 ντομάτες
- 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπολτός
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 2 αυγά
- 65 γρ. ρόκα
- ½ κόκκινο κρεμμύδι, σε πολύ λεπτές φέτες
- Ελιές (προεραιτικά)
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Προθερμάνετε τον φούρνο και αλείψτε απαλά τα wraps με λίγο λάδι. Ψήστε για 3 λεπτά. Ψιλοκόψτε την πιπεριά και τις ντομάτες και ανακατέψτε με τον πολτό ντομάτας, τα καρυκεύματα και τα μυρωδικά,
Βήμα 2ο
Αναποδογυρίστε τις τορτίγιες και απλώστε το μείγμα ντομάτας αφήνοντας λίγο κενό στο κέντρο. Σπάστε ένα αυγό στη μέση κάθε τορτίγιας και ψήστε μέχρι να γίνει το αυγό και η τορτίγια να γίνει τραγανή στις άκρες.
Βήμα 3ο
Πασπαλίστε με ρόκα, κρεμμύδι και λίγες ελιές, αν θέλετε, για να σερβίρετε.