Κάνοντας ένα scroll down στο Instagram, θα βρείτε άπειρες ιδέες για να εμπνευστείτε για το επόμενο μανικιούρ σας.

Μία από τις τελευταίες τάσεις στα νύχια είναι τα “frombré” nails, τα οποία επινόησε η διάσημη nail artist Harriet Westmoreland, και ουσιαστικά αποτελεί ένα υβριδικό στιλ, που συνδυάζει δύο διάσημες τάσεις μανικιούρ, το “french mani” και τα “ombre nails”.

Παρακάτω θα μάθετε τα πάντα για το hot nail trend και πώς θα το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τι είναι τα “frombré ” νύχια

Όπως εξηγεί η ίδια η Harriet Westmoreland, πρόκειται για «έναν συνδυασμό γαλλικού μανικιούρ και ombre στιλ -η λευκή γραμμή του γαλλικού μπλεντάρεται με το χρώμα της βάσης των νυχιών και το μανικιούρ ολοκληρώνεται με ένα σούπερ γυαλιστερό top coat».

Πρόκειται για μια πιο διακριτική εκδοχή του κλασικού γαλλικού, το οποίο διαθέτει μια ευδιάκριτη λευκή γραμμή στην άκρη των νυχιών.

Αντίθετα, στο frombré mani θα δείτε μια πιο διακριτική γραμμή στην άκρη των νυχιών σε κρεμ-λευκό χρώμα, το οποίο μπλεντάρεται με τη ροζ ή ροδακινί βάση, για να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη διαβάθμιση ανάμεσα στα δύο χρώματα.

Σύμφωνα με τους nail experts, είναι ένα διαχρονικό και κομψό σχέδιο, που είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα minimal μανικιούρ που βλέπουμε τελευταία.

Αν σας άρεσαν τα “milky nails”, που ήταν πέρυσι στη μόδα, τότε αξίζει να δοκιμάσετε και τα “frombré” nails ASAP.

Σε ποια σχήματα και μήκη νυχιών ταιριάζουν

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της τάσης είναι ότι λειτουργεί σε οποιοδήποτε μήκος και σχήμα νυχιού.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε σε τετράγωνα νύχια με ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες, δείχνει τέλειο και σε πιο μακριά νύχια με αμυγδαλωτό σχήμα αλλά και στα οβάλ.

Τέλος, πολλοί nail experts προτείνουν να δοκιμάσετε το “frombré” στυλ και στο καλοκαιρινό σας πεντικιούρ – ενδιαφέρον!

Πώς θα τα πετύχετε

Είναι μια τάση που μπορείτε να κάνετε και μόνες σας στο σπίτι.

Εφαρμόστε στη βάση των νυχιών σας ένα βερνίκι κοντά στη φυσική απόχρωσή τους.

Για τις άκρες των νυχιών σας, επιλέξτε μια λευκή-κρεμ απόχρωση, που θα ταιριάξει τέλεια με το χρώμα που εφαρμόσατε στη βάση.

Χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο νυχιών, προσθέστε λίγο από το λευκό χρώμα στις άκρες των νυχιών σας και μπλεντάρετε τα δύο χρώματα μαζί στο σημείο που ενώνονται, για να πετύχετε ένα ombre εφέ.

Μόλις τελειώσετε με το blending, περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν καλά τα νύχια σας.

Ολοκληρώστε με ένα λαμπερό top coat και το “frombré” mani σας είναι έτοιμο.