Χαλούμι στο air fryer
Ταιριάζει τέλεια με μαρμελάδα ή μέλι.

ΜΕΡΙΔΕΣ6
ΘΕΡΜΙΔΕΣ121
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ15 λεπτά
Υλικά
- 225 γρ. χαλούμι, κομμένο σε φέτες πάχους 6 cm x 1 cm
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Ζεστάνετε τη φριτέζα σας στους 200°C για 2 λεπτά.
Βήμα 2ο
Σκουπίστε προσεκτικά το χαλούμι, αλείψτε το με ένα πινέλο με λάδι και προσθέστε την πάπρικα.
Βήμα 3ο
Βάλτε το χαλούμι στο καλάθι και ψήστε το για 8 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδίζει.
Βήμα 4ο
Αναποδογυρίστε το και ψήστε για άλλα 2-5 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό και να πάρει χρώμα.