Πέστο αβοκάντο
Πλούσια και κρεμώδης υφή.
ΜΕΡΙΔΕΣ16
ΘΕΡΜΙΔΕΣ126
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ10 λεπτά
Υλικά
- 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
- 2 ώριμα αβοκάντο
- ½ φλ. καρύδια
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 3 σκελίδες σκόρδο
- ½ κ.γ. θαλασσινό αλάτι
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Αφαιρέστε τα φύλλα βασιλικού από τα κοτσάνια και προσθέστε τα στο μούλτι μαζί με τα αβοκάντο, τα καρύδια, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι και το λάδι.
Βήμα 2ο
Χτυπήστε μέχρι να πάρει τη σύσταση που θέλετε και προσθέστε πιπέρι ανάλογα με τη γεύση.