«Ελληνική Κουζίνα»
Σε αυτό το τεύχος θα βρείτε πιάτα που βγάζουν ανεπιτήδευτη θαλπωρή. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που μας προδιαθέτει για πιάτα πιο «πληθωρικά», για νόστιμες μακαρονάδες, μυρωδάτα κρέατα και πολλά πολλά γλυκά.
Περιέχει 55 συνταγές που διεγείρουν τον ουρανίσκο και τον πλημμυρίζουν με ζεστασιά. Αγαπημένες μακαρονάδες, τσουχτή, ταραχτά και cacio pepe.
Γι’ αυτούς που λατρεύουν τη σοκολάτα θα βρουν ακαταμάχητες συνταγές όπως σπιτική σεράνο.
Επιπλέον, στο τεύχος θα διαβάσετε πως να φτιάξετε φοβερά τουρσιά βήμα-βήμα και ροφήματα με ελληνικά βότανα.
Δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα cocktails με άρωμα Βαλεντίνου, επιλογές μοναδικών κρασιών, δοκιμές σοκολατένιων δημιουργιών σε αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και τα καλύτερα κουτούκια.
Τέλος, περιλαμβάνει ένα συγκλονιστικό γευστικό οδοιπορικό σε Δράμα και Κερκίνη που τα έχει όλα. Φάρμες, τυροκομεία, οινοποιεία, συνεταιρισμούς, εστιατόρια και ό,τι άλλο μαγικό έχει αυτή η περιοχή για να μας ξετρελάνει.
Ακόμη, «ΤΟ ΒΗΜΑ» δίνει ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
«Σαν Παλιό Σινεμά»
Το σενάριο του ελληνικού κινηματογράφου.
Μια διαδρομή στην ελληνική κοινωνία μέσα από τα σενάρια και τους χαρακτήρες του σινεμά της εποχής.
Ένα νοσταλγικό ιστορικό ταξίδι με αρχειακό υλικό και ιστορίες από τους πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου.
Μια συλλογική ματιά στην πορεία του ελληνικού κινηματογράφου.
Και, όπως πάντα, ΒΗΜΑgazino. Ο Χρήστος Λούλης σε μια εντυπωσιακή συνέντευξη και φωτογράφιση.
Κυκλοφορoύν την Κυριακή 4 Φεβρουάριου με το «Βήμα της Κυριακής».