Ομελέτα ρολό
Γεμίστε τη με τα αγαπημένα σας λαχανικά.
ΜΕΡΙΔΕΣ1
ΘΕΡΜΙΔΕΣ133
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ15 λεπτά
Υλικά
- 1 μεγάλο αυγό
- Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- 2 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
- 1 κ.σ. κόλιανδρο
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Χτυπήστε το αυγό με 1 κουταλιά της σούπας νερό και ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Βήμα 2ο
Ρίξτε το αυγό και στριφογυρίστε γύρω από τη βάση του τηγανιού, σαν να φτιάχνετε τηγανίτα, και μαγειρέψτε μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Βήμα 3ο
Αναποδογυρίστε την ομελέτα προσεκτικά σε ένα πιάτο, αλείψτε με τη σάλτσα, προσθέστε άλλα λαχανικά αν θέλετε και πασπαλίστε με κόλιανδο.
Βήμα 4ο
Τυλίξτε τη και κόψτε τη σε μικρότερα ρολάκια, αν θέλετε.