Μπακαλιάρος φιλέτο
Θεοφάνια με... «ψάρι του βουνού»!
ΜΕΡΙΔΕΣ4
Υλικά
- 2 φιλέτα μπακαλιάρου
- 1 μοσχολέμονο (τον χυμό του)
- 1 κουταλιά ξερό ή φρέσκο βασιλικό
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
- 1 πρέζα πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια και σοτάρετέ τα στο λάδι.
Βήμα 2ο
Προσθέστε τον μπακαλιάρο και σβήστε τον με τον χυμό από το μοσχολέμονο και το κρασί.
Βήμα 3ο
Ρίξτε τον βασιλικό και το πιπέρι και αφήστε το φαγητό να ψηθεί μέχρι να «πιει» τα υγρά του.