Μακαρονάδα με κοτόπουλο και πέστο
Πλούσια και κρεμώδης μακαρονάδα.
ΜΕΡΙΔΕΣ4
ΘΕΡΜΙΔΕΣ593
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ20 λεπτά
Υλικά
- 400 γρ. ζυμαρικά
- 250γρ. φασολάκια, κομμένα
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές φέτες
- 2 στήθη κοτόπουλου, τεμαχισμένα
- 5 κουταλιές της σούπας πέστο
- 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
- Μια χούφτα παρμεζάνα, τριμμένη, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Ψήστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας τα φασολάκια για τα τελευταία 6 λεπτά μαγειρέματος.
Βήμα 2ο
Στραγγίξτε και κρατήστε μερικές κουταλιές της σούπας από το νερό τους.
Βήμα 3ο
Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι., προσθέστε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και μαγειρέψτε τα για 1-2 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 4ο
Προσθέστε το τεμαχισμένο κοτόπουλο στο τηγάνι και ανακατέψτε το πέστο και την κρέμα γάλακτος.
Βήμα 5ο
Ρίξτε τα ζυμαρικά και τα φασόλια και ανακατέψτε να καλυφθούν, προσθέτοντας λίγο από το νερό μαγειρέματος.
Βήμα 6ο
Αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με παρμεζάνα για να σερβίρετε.