Κολοκύθα στο air fryer
Θα απογειώσει τη σαλάτα σας.
ΜΕΡΙΔΕΣ4
ΘΕΡΜΙΔΕΣ84
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ30 λεπτά
Υλικά
- 1 μέτρια κολοκύθα, κομμένη σε κύβους (περίπου 4 φλιτζάνια)
- 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη πάπρικα
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι
- ⅛ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Προθερμάνετε τη φριτέζα στους 200°C για 3 λεπτά και ανακατέψτε την κολοκύθα, το λάδι, την πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου μαζί σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 2ο
Μαγειρέψτε για 10 λεπτά. Ανοίξτε τη φριτέζα και ανακατέψτε ελαφρά και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει ελαφρά και να γίνει τραγανή στις άκρες, περίπου 10 λεπτά ακόμα.