Ντιπ με σπανάκι φέτα και άνηθο
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα σάντουιτς.

ΜΕΡΙΔΕΣ8
ΘΕΡΜΙΔΕΣ75
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ15 λεπτά
Υλικά
2 φλ. ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι
¾ φλ. θρυμματισμένη φέτα
½ φλ. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
½ φλ. φρέσκο άνηθο
60 γρ. τυρί κρέμα με μειωμένα λιπαρά
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο
½ κ.γ. αλεσμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνουν λεία.
Βήμα 2
Καλύψτε το υπόλοιπο και φυλάξτε το στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες. Ανακατέψτε πριν το σερβίρισμα.