Ομελέτα με φέτα και λιαστή ντομάτα
Σούπερ γρήγορο και νόστιμο γεύμα που δεν θα σας πάρει πάνω από 10 λεπτά.
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ10 λεπτά
Υλικά
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
- 4 λιαστές ντομάτες, χοντροκομμένες
- 25 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- ανάμεικτη σαλάτα (φύλλα π.χ. μαρούλι, ρόκα)
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μικρό τηγάνι, προσθέστε τα αυγά και ανακατέψτε.
Βήμα 2
Όταν τα αυγά είναι ακόμα ελαφρώς ρευστά στη μέση, σκορπίστε τις ντομάτες και τη φέτα και διπλώστε την ομελέτα στη μέση.
Βήμα 3
Μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμα πριν τη μεταφέρετε σε ένα πιάτο.
Βήμα 4
Σερβίρετε μαζί με σαλάτα με ανάμεικτα φύλλα.