Μακαρόνια με σολομό
Φτιάξτε αυτά τα μακαρόνια με σολομό σε λιγότερο από 20 λεπτά για ένα γεύμα που θα απολαύσει όλη η οικογένεια, ενώ ταυτόχρονα θα πάρετε φυτικές ίνες και ωμέγα-3.
ΜΕΡΙΔΕΣ3
ΘΕΡΜΙΔΕΣ463
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ15 λεπτά
Υλικά
- 240 γρ. μακαρόνια ολικής άλεσης
- 1 κομματάκι βούτυρο
- 1 μεγάλο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 140 γρ. αρακά
- 2 φιλέτα σολομού, κομμένα σε κομμάτια
- 140 γρ. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
- ½ κύβο λαχανικών, με χαμηλό νάτριο
- 1 μικρό ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βάλτε τα μακαρόνια να βράσουν σε μια κατσαρόλα με νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Εν τω μεταξύ, αφού ζεστάνετε μια κουταλιά βούτυρο σε ένα βαθύ τηγάνι, προσθέστε το κρεμμυδάκι και μαγειρέψτε το για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 3
Προσθέστε τον αρακά, τον σολομό, την κρέμα γάλακτος, 50 ml νερό και τον κύβο και μαγειρέψτε για 3-4 λεπτά.
Βήμα 4
Ρίξτε το σχοινόπρασο, λίγο μαύρο πιπέρι και τα μακαρόνια και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν.