Υλικά

16 ώριμα ντοματίνια

16 μπάλες μοτσαρέλα ή κομμάτια (περίπου στο ίδιο μέγεθος με τα ντοματίνια)

16 φύλλα βασιλικού

Ελαιόλαδο

Πέστο ή βαλσάμικο

Θαλασσινό αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Περάστε ένα ντοματίνι σε κάθε ξυλάκι και μετά μια μπάλα μοτσαρέλα και μετά ένα φύλλο βασιλικού στην κορυφή.

Επανάλαβε τη διαδικασία μέχρι να υπάρξουν 6 κομμάτια σε κάθε ξυλάκι.

Βάλε τα καλαμάκια σε ένα πιάτο και γαρνίρισε με ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι ή πέστο, αλάτι και πιπέρι.