Υλικά
16 ώριμα ντοματίνια
16 μπάλες μοτσαρέλα ή κομμάτια (περίπου στο ίδιο μέγεθος με τα ντοματίνια)
16 φύλλα βασιλικού
Ελαιόλαδο
Πέστο ή βαλσάμικο
Θαλασσινό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Περάστε ένα ντοματίνι σε κάθε ξυλάκι και μετά μια μπάλα μοτσαρέλα και μετά ένα φύλλο βασιλικού στην κορυφή.
Επανάλαβε τη διαδικασία μέχρι να υπάρξουν 6 κομμάτια σε κάθε ξυλάκι.
Βάλε τα καλαμάκια σε ένα πιάτο και γαρνίρισε με ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι ή πέστο, αλάτι και πιπέρι.