Υλικά

1 ώριμη μπανάνα

1 κ.σ. αμυγδαλοβούτυρο (ή φυστικοβούτυρο)

1 κ.σ. μέλι

1/2 κ.γ. κανέλα

1 κ.σ. νιφάδες βρώμης

2 κ.σ. σπόροι chia

Γάλα

Εκτέλεση

Σε μπολ λιώστε τη μπανάνα με ένα πιρούνι και προσθέστε το αμυγδαλοβούτυρο, το μέλι, την κανέλα και ανακατέψτε.

Προσθέστε τις νιφάδες βρώμης και τους σπόρους chia και ανακατέψτε καλά.

Προσθέστε το γάλα σε αναλογία 2 προς 1 σε σχέση με το υπάρχον μείγμα.

Σκεπάστε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.