Υλικά
2 φλ. φρέσκος χυμός λεμονιού
3-4 φλ. ανθρακούχο νερό
Φέτες λεμονιού για το γαρνίρισμα
Κλωνάρια δεντρολίβανου για το γαρνίρισμα
Για το σιρόπι
½ φλ. νερό
4 κλωνάρια δεντρολίβανου
½ φλ. μέλι
Εκτέλεση
Βάλτε το νερό να βράσει.
Έπειτα, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τα κλωνάρια του δεντρολίβανου.
Το αφήνετε για μία ώρα, μετά αφαιρείτε το δεντρολίβανο και ρίχνετε το μέλι.
Ανακατεύετε μέχρι το μέλι να διαλυθεί.
Αν το νερό στο μεταξύ έχει κρυώσει, ζεστάνετε ελαφρώς το μείγμα σε χαμηλή φωτιά.
Σε μια μεγάλη κανάτα ρίχνετε το χυμό λεμονιού και 2 φλ. από το σιρόπι (που στο μεταξύ, έχετε αφήσει να κρυώσει εντελώς).
Ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε το ανθρακούχο νερό στην κανάτα και ανακατεύετε.
Γαρνίρετε με πάγο, δεντρολίβανο και φέτες λεμονιού.