Υλικά

1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι

1 κ.γ. σάλτσα σόγιας

1 κ.γ. μέλι

1 κ.γ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

1 μέτριο καρότο, τριμμένο

1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 μαρούλι romaine

1 κουταλιά της σούπας σουσάμι

Λίγο κόλιανδρο, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και προσθέστε το σουσάμι.

Καβουρδίστε για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.

Προσθέστε τα υλικά για το ντρέσινγκ σε ένα μικρό μπολ.

Ανακατέψτε τα χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού. Αφήστε το στην άκρη.

Προσθέστε το μαρούλι, το καρότο και το φρέσκο κρεμμυδάκι σε ένα μπολ.

Ανακατέψτε τα.

Περιχύστε με το ντρέσινγκ, προσθέστε το σουσάμι και γαρνίρετε με κόλιανδρο.