Υλικά
1 τυρί camembert
½ φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
1/3 φλ. ξερά σύκα ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Ανθό αλατιού
Κράκερς
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC.
Τοποθετούμε το τυρί σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολα και ψήνουμε για 7 -9 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί καλά. Μεταφέρουμε σε πιατέλα.
Βάζουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα φιστίκια, τα σύκα και το μέλι.
Ανακατεύουμε 1 -2 λεπτά, μέχρι να αναμιχθούν καλά τα υλικά και να λιώσει το μέλι. Ρίχνουμε το μείγμα επάνω στην επιφάνεια του τυριού και πασπαλίζουμε με το αλάτι.
Σερβίρουμε με κράκερς.