Υλικά
1/2 φλιτζάνι σπόρους chia
1 και 1/2 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
2 φρούτα του πάθους
4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι καρύδας
2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
4 κουταλιές της σούπας granola
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τους σπόρους chia, το γάλα αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου και τη βανίλια σε ένα ποτήρι, βαζάκι ή μπολ – ό,τι προτιμάτε.
Βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι οι σπόροι chia να απορροφήσουν το γάλα αμυγδάλου.
Σερβίρετε τη μισή πουτίγκα ανά μερίδα.
Κόψτε τα φρούτα του πάθους στη μέση, βγάλτε το εσωτερικό τους (μαζί με τους σπόρους) και τοποθετήστε το πάνω από την πουτίγκα chia.
Συμπληρώστε με γιαούρτι καρύδας και γκρανόλα.