Υλικά

2 τορτίγιες

2 κ.σ ελαιόλαδο

1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα

αλάτι και μαύρο πιπέρι

8 ντοματίνια

1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

50 γρ μοτσαρέλα ή άλλο κίτρινο τυρί, τριμμένο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Κόβουμε κάθε τορτίγια σε 8 τρίγωνα. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και τα ανακατεύουμε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, την πάπρικα και λίγο αλάτι.

Απλώνουμε σε μια στρώση και στη συνέχεια ψήνουμε για 10 λεπτά, γυρίζοντας τα και από την άλλη μεριά στη μέση του ψησίματος.

Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε τα ντοματίνια και τα σωτάρουμε για 4 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να μαραίνονται και να λιώνουν.

Προσθέτουμε μέσα το κόκκινο κρεμμύδι και το σκόρδο και λιώνουμε τα ντοματίνια με ένα κουτάλι. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα, προσθέτοντας το βαλσάμικο, λίγο αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά

Πασπαλίζουμε τη μοτσαρέλα και το τσένταρ πάνω από τα τσιπς και στη συνέχεια ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Ρίχνουμε τα τσιπς σε ένα μπολ και από πάνω τη σάλτσα με το κουτάλι.