Υλικά
2 ώριμα αβοκάντο
3 κ.σ. κακάο σκόνη ή χαρουπόσκονη
2 κ.γ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
100ml κρέμα καρύδας, χωρίς ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ, ανακάτεψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να αποκτήσουν μια ομοιογενή σύσταση της μους για περίπου 2 λεπτά. Βάλτε τη στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρετε σε ένα μικρό μπολ με 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη καρύδα ή φρούτα εποχής σε φέτες.
Διατηρείται στο ψυγείο σε σφραγισμένο γυάλινο δοχείο έως και 3 ημέρες.