Υλικά
1 μπαγκέτα χειροποίητου τύπου
4 κουταλιές της σούπας χούμους
4 φέτες τυρί, κομμένες στη μέση
¼ κόκκινη πιπεριά, λεπτά κομμάτια
¼ μαγειρεμένο παντζάρι, κομμένο
2 ραπανάκια, σε λεπτές φέτες
1 καρότο, τριμμένο
μια χούφτα πράσινα φύλλα
1 κουταλιά της σούπας πέστο, αναμεμειγμένο με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόψτε τη μπαγκέτα στη μέση ώστε να μπορείτε να την ανοίξετε σαν βιβλίο. Απλώστε το χούμους στο κάτω μισό της μπαγκέτας και προσθέστε το τυρί. Σκορπίστε την πιπεριά, το παντζάρι, το ραπανάκι και το καρότο κατά μήκος της μπαγκέτας, προσθέστε τα φύλλα, περιχύστε με το πέστο και κλείστε την μπαγκέτα.
Τυλίξτε τη μπαγκέτα σφιχτά σε λαδόκολλα ψησίματος και δέστε την καλά με σπάγκο. Κόψτε σε φέτες όταν είστε έτοιμοι να την φάτε.