Υλικά
- 1/2 κιλό σπαγγετίνι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
- 1 φλιτζάνι πολτό ντομάτας
- 320 γρ. τόνο λαδιού
Εκτέλεση
- Βράζουμε το σπαγγετίνι για 10-12 λεπτά σε αλατισμένο νερό και το σουρώνουμε.
*Ετοιμάζουμε τη σάλτσα του τόνου:
- Ψιλοτρίβουμε το κρεμμύδι και πολτοποιούμε το σκόρδο.
- Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
- Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας.
- Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει.
Μόλις η σάλτσα είναι έτοιμη, την αναμειγνύουμε με το σπαγγετίνι και σερβίρουμε.