Υλικά

  • 1/2 κιλό σπαγγετίνι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
  • 1 φλιτζάνι πολτό ντομάτας
  • 320 γρ. τόνο λαδιού

Εκτέλεση

  • Βράζουμε το σπαγγετίνι για 10-12 λεπτά σε αλατισμένο νερό και το σουρώνουμε.

*Ετοιμάζουμε τη σάλτσα του τόνου:

  • Ψιλοτρίβουμε το κρεμμύδι και πολτοποιούμε το σκόρδο.
  • Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
  • Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας.
  • Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει.

Μόλις η σάλτσα είναι έτοιμη, την αναμειγνύουμε με το σπαγγετίνι και σερβίρουμε.