Υλικά

1 κομμάτι τζίντζερ

3 πιπεριές τσίλι

6 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι

3 κ.σ. καστανή ζάχαρη

3 κ.σ. σάλτσα σόγιας

1 κ.γ. μαραθόσπορο

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το τζίτζερ και το τσίλι και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το τη ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας, το βαλσάμικο και το μαραθόσπορο. Σε ένα τηγανάκι ρίχνουμε το μείγμα. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Βγάζουμε από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει, σουρώνουμε και η σάλτσα μας είναι έτοιμη.