Υλικά
225 γρ. ταχίνι ολικής άλεσης
100 γρ. μέλι
100 γρ. λιωμένη κουβερτούρα (55% κακάο)
175 γρ. νιφάδες βρώμης
100 γρ. μείγμα ξηρών καρπών
50 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το ταχίνι με το μέλι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα και όλα τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί μεσαίου μεγέθους, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.
Ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε ορθογώνιες μπάρες. Τυλίγουμε σε λαδόκολλα και διατηρούμε στο ψυγείο.