Υλικά
425 γρ. κονσέρβα μάνγκο, στραγγισμένο
200 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη άχνη
4 μεγάλα αυγά
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
50 γρ. καρύδα, συν 3 κουταλιές της σούπας για πασπάλισμα
140 γρ. γιαούρτι καρύδας
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ºC. Βουτυρώστε και στρώνετε μια φόρμα 20 x 30cm με λαδόκολλα ψησίματος. Σκουπίστε τα κομμάτια μάνγκο σε χαρτί κουζίνας, κόψτε τα πιο μικρά και αφήστε τα στην άκρη.
Βάλτε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και χτυπήστε τα με σύρμα μέχρι να γίνουν λείο και κρεμώδες μείγμα. Προσθέστε τα αυγά, ένα-ένα, χτυπώντας καλά. Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να διπλώσετε μέσα το αλεύρι και την καρύδα, στη συνέχεια τα κομμάτια μάνγκο και το γιαούρτι.
Ψήστε για 30 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να πάρει χρυσαφί χρώμα. Αφήστε το να κρυώσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρετε με λίγο γιαούρτι καρύδας.