Υλικά
85 γρ. βρώμης χωρίς γλουτένη
1 κουταλιά της σούπας σπόρους chia
240 γρ. κεφίρ
240γρ. ημιαποβουτυρωμένο γάλα
125 γραμμάρια σμέουρα
2 κουταλιές του γλυκού κολοκυθόσποροι, τριμμένοι
8 γρ. μαύρη σοκολάτα (70% κακάο), τριμμένη
Εκτέλεση
Ρίξτε τη βρώμη και τους σπόρους chia σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Ανακατέψτε το γιαούρτι κεφίρ και το γάλα. Σκεπάστε και παγώστε το κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το μείγμα θα πήξει καθώς θα μουλιάζει.
Το επόμενο πρωί, βάλτε το κουτάλι σε δύο γυάλινα ποτήρια και προσθέστε από πάνω τα σμέουρα, τους σπόρους κολοκύθας και τη σοκολάτα.