Υλικά
Μισό κιλό φράουλες
110 γρ. κρέμα τυριού, λιωμένη
1 κ.γ. ζάχαρη άχνη
1/4 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Κράκερς ή μπισκότα, τριμμένα
Εκτέλεση
Κόψτε το πάνω μέρος της φράουλας και αδειάστε το εσωτερικό της με ένα μαχαίρι. Σε ένα μπολ ανακατέψτε την κρέμα τυριού, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια με ένα μίξερ χειρός.
Γεμίστε κάθε φράουλα με το μείγμα χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι. Βουτήξτε την κρεμώδη κορυφή της κάθε φράουλας στο τριμμένο μπισκότο. Φυλάξτε τις φράουλες στο ψυγείο μέχρι να τις σερβίρετε.