Υλικά
4 κόκκινες πιπεριές
μαγειρεμένο ρύζι
2 κουταλιές της σούπας πέστο
μια χούφτα μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένες
200 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε φέτες
Εκτέλεση
Χρησιμοποιήστε ένα μικρό μαχαίρι για να κόψετε την κορυφή από 4 κόκκινες πιπεριές και, στη συνέχεια, βγάλτε τους σπόρους. Τοποθετήστε τις πιπεριές σε ένα πιάτο, με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω, και μαγειρέψτε τις σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν.
Ενώ οι πιπεριές μαγειρεύονται, ανακατέψτε το μαγειρεμένο ρύζι με 2 κουταλιές της σούπας πέστο και μια χούφτα ψιλοκομμένες μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια και 140 γρ. κατσικίσιο τυρί σε φέτες. Αδειάστε το μείγμα ρυζιού, πέστο, ελιών και κατσικίσιου τυριού μέσα στις πιπεριές, προσθέστε από πάνω τα υπόλοιπα 60 γρ. τυριού και συνεχίστε το μαγείρεμα.