Υλικά
2 μεγάλα αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού λευκό μίσο
2 κουταλάκια του γλυκού καβουρδισμένο σουσάμι
λίγη καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
Βράστε τα αυγά για 10 λεπτά και μετά αφήστε τα να κρυώσουν κάτω από τρεχούμενο νερό. Όταν κρυώσουν αρκετά για να τα χειριστείτε, αφαιρέστε προσεκτικά το τσόφλι. Χωρίστε τα αυγά στη μέση και βγάλτε τους κρόκους τους σε ένα μικρό μπολ.
Προσθέστε το miso και πολτοποιήστε τα μαζί, προσθέτοντας λίγο νερό για να αποκτήσουν κρεμώδη υφή. Τα βάζετε με το κουτάλι στα αυγά και πασπαλίζετε με τους σπόρους και την πάπρικα. Σερβίρετε αμέσως ή διατηρήστε τα στο ψυγείο για 2 ημέρες.