Υλικά
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1 κουταλιά της σούπας Worcestershire sauce
3 κουταλιές της σούπας καυτερή σάλτσα
3 κουταλιές της σούπας μέλι
1 ½ κιλό φτερούγες κοτόπουλου
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε μαζί το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι, την πάπρικα, τη σάλτσα Worcestershire, το αλάτι, την καυτερή σάλτσα, το μέλι και μαύρο πιπέρι. Προσθέστε τις φτερούγες κοτόπουλου και ανακατέψτε τις για να βεβαιωθείτε ότι καλύπτονται πλήρως από τη μαρινάδα.
Αν έχετε χρόνο, αφήστε τις φτερούγες να μαριναριστούν για μερικές ώρες στο ψυγείο ή ιδανικά όλη τη νύχτα. Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180º C αέρα. Απλώστε τις φτερούγες σε ένα πολύ μεγάλο ταψί.
Ψήστε για 30 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε τη μαρινάδα και ανακατέψτε καλά. Αυξήστε το φούρνο στους 200º C. Επιστρέψτε στο φούρνο και ψήστε για άλλα 30 λεπτά, ανακατεύοντας μερικές φορές για να καλυφθούν με το γλάσο καθώς ψήνονται. Σερβίρετε σε μια μεγάλη πιατέλα μαζί με άλλα σνακ.