Υλικά

1 καρότο, τεμαχισμένο

80 γρ. κόκκινο λάχανο, ψιλοκομμένο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες

1 κολοκυθάκι, τεμαχισμένο

μια χούφτα φύλλα βασιλικού

5 πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι και κομμένες στη μέση

½ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα 

2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο

1 μεγάλη τορτίγια με σπόρους

Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από την τορτίγια. Ανοίξτε την τορτίγια και στοιβάξτε τη γέμιση κατά μήκος της μιας πλευράς, μόλις αρχίσετε να το τυλίγετε σταθερά θα συμπιεστεί.

Τυλίξτε την τορτίγια από την πλευρά της γέμισης, διπλώνοντας τις πλευρές καθώς προχωράτε. Κόψτε στη μέση και σερβίρετε. Αν τις πάρετε στη δουλειά, αφήστε τις ολόκληρες και τυλίξτε τις σε λαδόκολλα ψησίματος.

Δεν σας αρέσουν οι ελιές; Αλείψτε το wrap με ένα βούτυρο ξηρών καρπών, όπως φυστίκι, αμύγδαλο ή κάσιους, πριν προσθέσετε τη γέμιση.