Υλικά

2 τορτίγιες από αλεύρι

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

4 μέτρια αυγά

1 φλιτζάνι τρυμμένο τυρί τσένταρ

1 αβοκάντο καθαρισμένο, χωρίς κουκούτσι και κομμένο σε φέτες

1 μικρή ντομάτα, ψιλοκομμένη

1 μικρό ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

1 πρέζα αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1 πρέζα καυτερής σάλτσας

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τις τορτίγιες σε ένα πιάτο κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετήστε τριμμένο τυρί τσένταρ στο κέντρο κάθε τορτίγιας, προς το 1 άκρο. Βάλτε το φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή ισχύ για να λιώσει το τυρί, 20 έως 30 δευτερόλεπτα.

Ζεστάνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Χτυπήστε τα αυγά μαζί σε ένα μπολ. Ρίξτε το στο τηγάνι- μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να πήξουν τα αυγά, περίπου 5 λεπτά. Τοποθετήστε τα αυγά πάνω από το λιωμένο τυρί στις τορτίγιες- προσθέστε από πάνω αβοκάντο, ντομάτα και κόλιανδρο. Αλατοπιπερώνετε. Καλύψτε με καυτερή σάλτσα.