Υλικά:
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
500γρ. μανιτάρια φρέσκα, λευκά μικρά
1 σκ. σκόρδο, αλεσμένο
3κ.σ. ελαιόλαδο
½ ποτήρι κόκκινο κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία:
1.Σε ένα τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά.
2.Πριν σοταριστεί εντελώς το κρεμμύδι, ρίξτε τα μανιτάρια, αφού τα κόψετε στην μέση.
3.Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Αφήστε τα μέχρι να πάρουν ένα ωραίο σκούρα χρώμα.
4.Ανακατεύουμε συνεχόμενα και μόλις δέσει η κρέμα αποσύρετε από την φωτιά.