Το μαρινάρισμα είναι μια διαδικασία που δυναμώνει τη γεύση του κρέατος και το μαλακώνει, αρκεί να γίνεται με τον σωστό τρόπο. Για να σας πετύχει λοιπόν το μαρινάρισμα, πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω:
Για την μαρινάδα των ψητών των Χριστουγέννων αφιερώστε 2’…
Ανακατεύετε πολύ καλά τα υλικά της μαρινάδας για να αναμειχθούν οι γεύσεις σωστά.
Φροντίστε να γυρίζετε το κρέας πολλές φορές για να μαριναριστεί από όλες τις πλευρές.
Οσο πιο χοντρό είναι το κρέας τόσο πιο πολύ πρέπει να το αφήνετε στη μαρινάδα.
Βάζετε τη μαρινάδα σε γυάλινα σκεύη.
Η μαρινάδα με το κρέας πρέπει να διατηρείται πάντα στο ψυγείο.