Υλικά (για 6 bagels)

6 bagels
6 λεπτά φιλέτα καπνιστού σολομού
1 κρεμμύδι ξερό
6 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
3 κουταλιές κάππαρη
400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Ανοίγετε τα bagels στη μέση και αλείφετε την κάτω πλευρά τους με γιαούρτι.
2. Στρώνετε από πάνω τον σολομό, τοποθετείτε το κρεμμύδι σε ροδέλες, προσθέτετε την κάππαρη και τον άνηθο, πασπαλίζετε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σκεπάζετε.