Υλικά για 4 μερίδες

2 φιλέτα μπακαλιάρου

1 μοσχολέμονο (τον χυμό του)

1 κουταλιά ξερό ή φρέσκο βασιλικό

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί

1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια και σοτάρετέ τα στο λάδι. Προσθέστε τον μπακαλιάρο και σβήστε τον με τον χυμό από το μοσχολέμονο και το κρασί. Ρίξτε τον βασιλικό και το πιπέρι και αφήστε το φαγητό να ψηθεί μέχρι να σωθούν τα υγρά του.