Υλικά για 4 μερίδες

1 ανανάς κομμένος σε κύβους (περίπου 5 φλιτζάνια)

2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου

Λίγο αλάτι για γεύση

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τα κομμάτια ανανά σε ένα τάπερ και αφήστε τα στην κατάψυξη για 1-2 ώρες.

Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή σε ένα γρήγορο μπλέντερ. Λιώστε τα μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Απολαύστε το παγωτό κρεμώδες ή αφήστε το μείγμα στην κατάψυξη για 30 λεπτά-1 ώρα ώστε να σκληρύνει.