Υλικά

340 γραμ. ζαχαρούχο γάλα

1 φλιτζάνι χυμό από λάιμ

¾ φλιτζάνι νερό

45 ml τεκίλα

12 ξυλάκια για γρανίτα και 12 χάρτινα ποτηράκια

4 λάιμ

¼ φλιτζάνι αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε το γάλα, το χυμό λάιμ και την τεκίλα σε μία κανάτα. Γεμίστε τα 12 ποτηράκια με το μείγμα αφήνοντας λίγο περιθώριο πάνω.
  2. Περάστε μία στρογγυλή φέτα λάιμ στην άκρη κάθε ξύλου γρανίτας και βάλτε το να καθίσει όρθιο στο ποτηράκι. Βάλτε τα στην κατάψυξη όλα τη νύχτα και την επόμενη μέρα, ξεφλουδίστε τα ποτηράκια για να μείνει το εσωτερικό της γρανίτας.