Υλικά
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
1 βραστή πατάτα
1 βραστό καρότο
6 κλωναράκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/2 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
1 κ.σ. μαγιονέζα
2-3 κ.σ. τρίμμα φρυγανιάς
Τρίμμα φρυγανιάς για το πανάρισμα
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Βγάλτε τον τόνο από την κονσέρβα και στραγγίξτε τον καλά. Λιώστε την πατάτα και το καρότο. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ και στη συνέχεια αφήστε το για μισή ώρα στο ψυγείο. Έπειτα, πλάστε τις κροκέτες με το μείγμα και πανάρετέ τις με το τρίμμα φρυγανιάς. Στρώστε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και απλώστε εκεί τις κροκέτες. Τοποθετήστε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα, στους 180 βαθμούς, μέχρι να ψηθούν οι κροκέτες.