Υλικά για 2 άτομα
1 αβγό σφιχτό
2 μέτριες πατάτες
2 αγγουράκια
6 ραπανάκια
Λίγο σχοινόπρασο
1 κουταλιά ψιλοκομμένος κόλιανδρος
Για το ντρέσινγκ
2 κουταλιές απαλή μουστάρδα
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Χυμός ενός λεμονιού
Ξύσμα από ένα λεμόνι
1 κουταλάκι μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βράζετε τις πατάτες και τις αφήνετε να κρυώσουν καλά. Στο μεταξύ πλένετε τα αγγουράκια και τα κόβετε σε ροδέλες. Το ίδιο κάνετε και με τα ραπανάκια.
2. Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ τις πατάτες, αφού έχουν κρυώσει, κομμένες σε κυβάκια, το αβγό κομμένο στα τέσσερα, προσθέτετε τα αγγουράκια και τα ραπανάκια.
3. Πασπαλίζετε με κόλιανδρο και σχοινόπρασο ψιλοκομμένο.
4. Σε ένα μπολάκι βάζετε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το μέλι, πιπέρι, αλάτι και ανακατεύετε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
5. Περιχύνετε τη σαλάτα και σερβίρετε.