Υλικά:
170 γραμ. στήθος κοτόπουλο
αλατοπίπερο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μεσαίο κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά
3 σκελίδες σκόρδου
¼ κουταλάκι του γλυκού τσίλι
¾ φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
¼ φλιτζάνι ξηρό λευκό οίνο
2 φλιτζάνια τοματινια
1 κονσέρβα λευκά φασόλια
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
Εκτέλεση:
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι και μεσαία φωτιά, αλατοπιπερώστε το στήθος κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Τηγανίστε για 6 λεπτά κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και βάλτε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο.
- Χαμηλώστε το μάτι, βάλτε το κρεμμύδι και την πιπεριά ανακατεύοντας συχνά για 5 λεπτά. Ρίξτε το σκόρδο και το τσίλι μέχρι να μαλακώσουν για άλλα 2 λεπτά. Ρίξτε το ζωμό και το κρασί και τέλος, βάλτε τα τοματινια και τα φασόλια αφήνοντάς τα να σιγοβράσουν.