Υλικά:

170 γραμ. στήθος κοτόπουλο

αλατοπίπερο

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 μεσαίο κρεμμύδι

1 κόκκινη πιπεριά

3 σκελίδες σκόρδου

¼ κουταλάκι του γλυκού τσίλι

¾ φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου

¼ φλιτζάνι ξηρό λευκό οίνο

2 φλιτζάνια τοματινια

1 κονσέρβα λευκά φασόλια

2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι και μεσαία φωτιά, αλατοπιπερώστε το στήθος κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Τηγανίστε για 6 λεπτά κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και βάλτε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο.
  2. Χαμηλώστε το μάτι, βάλτε το κρεμμύδι και την πιπεριά ανακατεύοντας συχνά για 5 λεπτά. Ρίξτε το σκόρδο και το τσίλι μέχρι να μαλακώσουν για άλλα 2 λεπτά. Ρίξτε το ζωμό και το κρασί και τέλος, βάλτε τα τοματινια και τα φασόλια αφήνοντάς τα να σιγοβράσουν.