Υλικά:
2 στήθη κοτόπουλο κομμένα σε λωρίδες
1 λεμόνι
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδου
λίγη κανέλα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
4 αραβικές πίτες
4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
¼ κόκκινη πιπεριά
1 ψιλοκομμένο μικρό μαρούλι
Εκτέλεση:
- Βάλτε το κοτόπουλο σε ένα μπολ. Ρίξτε μέσα το μισό χυμό λεμονιού και ξύσμα του μαζί με ρίγανη, σκόρδο, κανέλα και το λάδι. Ανακατέψτε, καλύψτε και βάλτε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Ανάψτε το μπάρμπεκιου ή την γκριλιέρα στο μάτι και ψήστε για 2 λεπτά την κάθε πλευρά.
- Ρίξτε μετά και τις αραβικές πίτες για να ζεσταθούν και βάλτε τις σε πιάτο απλώνοντας μισή κουταλιά γιαούρτι. Βάλτε τις λωρίδες κοτόπουλο, ξαναρίξτε λίγο γιαούρτι, πιπέρι και μαρούλι.