Υλικά:
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
500 γραμ. τοματοπολτό
500 ml ζωμό λαχανικών
800 γραμ. φασόλια
200 γραμ. φέτα
2 σκελίδες σκόρδου
4 μεγάλες ή 8 μικρές τορτίγιες
λίγο κόλιανδρο
Εκτέλεση:
- Ζεστάνετε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε μέσα τον τοματοπολτό, το ζωμό και όλα τα φασόλια. Αλάτι, πιπέρι, και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
- Στο μεταξύ, τρίψτε τη φέτα σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το τριμμένο σκόρδο. Χωρίστε το μείγμα στα μισά κάθε τορτίγιας και διπλώστε την. Τηγανίστε μέχρι να λιώσει η φέτα και από τις δύο πλευρές.
- Χωρίστε τη σούπα σε μπολ, ρίξτε λίγο κόλιανδρο και σερβίρετε με τορτίγια.