Υλικά:
6 μεγάλα αυγά
2 λιωμένες μπανάνες
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου
3 κουταλιές ρύζι ή αλεύρι από κινόα
λίγο αλάτι
μισό κουταλάκι κανέλα
Γαρνιτούρες:
Μισή κουταλιά βούτυρο καρύδας
Μισή κουταλιά βούτυρο αμυγδάλου
¼ μπανάνα σε φέτες
\μισή κουταλιά ψιλοκομμένα καρύδια
1 κουταλιά σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
Εκτέλεση:
- Ανάψτε τη βαφλιέρα. Σε ένα μεγάλο αυγό, χτυπήστε τα αυγά, τις λιωμένες μπανάνες, το βούτυρο αμυγδάλου, το αλεύρι ολικής άλεσης και την κανέλα με ένα πιρούνι. Μην ξεχάσετε το αλατάκι.
- Κάθε βάφλα είναι το 1/3 φλιτζάνι του μείγματος.